EL NOSTRE ESTIL


Afortunadament treballar online és disposar d’infinitat de dades. Però també comporta l’habilitat per interpretar i donar valor a aquestes dades i convertir-los en “coneixement” que es pugui utilitzar com a recurs, ja sigui per avaluar el rendiment de la web com per optimitzar de forma contínua les teves campanyes.

19 anys. Sabem de què va això.

Experts en estratègies de màrqueting digital

Amb més de 19 anys a les nostres espatlles ajudant a les empreses a treure el màxim partit de la seva inversió a Internet, abordem els projectes des de l’experiència de centenars de campanyes. Però dinou anys no són el més important. El més important és el nostre grau d’especialització. Treballem centrats en AdWords i en les campanyes de PPC amb l’objectiu de donar una solució global a les teves campanyes. Ens agrada el que fem. Tenim ànima de marketers i els nostres clients ho saben.

Aconseguim que les teves campanyes siguin perfectes

La nostra meta és la perfecció, entesa segons les prioritats que s’assignen a cada campanya digital. Perquè som detallistes i sabem maximitzar Google AdWords, la cerca i qualsevol campanya de PPC. Optimitzem constantment les campanyes amb l’objectiu d’aconseguir el que vol cada client. I és que treballem amb tu en la medició i avaluació dels resultats que obtens de la web i, sobretot, en el disseny d’un pla que et permeti arribar a objectius específics.

Creatius en la gestió de campanyes

Lluny de ser merament uns tècnics que treballen de forma mecànica, sense entendre els problemes reals que plantegen les campanyes, ens adaptem a cada situació. Ens agrada comprendre cada detall, saber on estan els reptes i trobar solucions creatives i efectives a les estratègies digitals. Els nostres perfils professionals ens permeten afrontar amb èxit tasques de disseny, creació de banners, landings i treballs de copy perquè l’estratègia digital és complexa i ho requereix. Deixa’ns treure el màxim partit a la teva inversió en màrqueting.

Focalitzats en les conversions

Probablement és el motiu principal pel qual tens una web, aconseguir que els usuaris realitzin determinades accions a la teva web.

El nostre equip t’ajudarà a optimitzar l’experiència dels teus usuaris i a millorar els resultats obtinguts. Es tracta d’analitzar al detall tot el procés de conversió, pas a pas, amb l’ajuda de diferents eines d’anàlisi del tràfic i campanyes i proposar recomanacions per millorar la capacitat de conversió de la web.

100% transparents. Entenem quina responsabilitat implica gestionar ELS TEUS diners.