AGÈNCIA ADWORDS


Més de 12 anys dissenyant i gestionant campanyes, però sobretot, aconseguint campanyes Google Adwords rentables.

Tot el que necessitis per les teves campanyes Google AdWords. Tot, Tot.

L’any 2005 vam aconseguir la nostra primera certificació en Google AdWords i des de llavors hem ofert el servei de gestió i optimització de campanyes. Els programes de certificació per a agències han anat evolucionant al llarg de tots aquests anys però hem seguit complint els requeriments i mantenint aquesta relació de partners amb Google, fet que ens ha permès: formació avançada, invitació exclusiva a betes i noves versions, cupons de descompte per a nous anunciants i la relació directa amb un Account Manager que atén i resòl les necessitats especials dels nostres comptes.

Les agències AdWords comptem amb el suport de Google, amb la diferència que el nostre objectiu és sempre maximitzar els resultats dels nostres anunciants. Per a nosaltres, Google AdWords és un instrument però mai la finalitat de les nostres accions.

El que és veritat: AdWords ens encanta. I és que tenim moltíssima experiència a les nostres espatlles veient com tracta de manera fantàstica el fet d’aconseguir clics i clients de manera molt eficaç i rendible.

Quins serveis ofereixen les agències Google Ads?

En el nostre cas, oferim tot tipus de consultoria i executem tasques relacionades amb les campanyes d’AdWords. Ens ocupem de tot. Si l’anunciant és nou, creem la seva campanya des de zero, una vegada hem estudiat les paraules clau que ofereixen les millors oportunitats, redactem anuncis, preparem o creem pàgines de destí, traduïm a diferents idiomes, etc. A més d’ocupar-nos també de la medició de resultats i conversions. Si l’anunciant ja té una campanya activa, els nostres serveis poden estar enfocats a la gestió integral de la campanya i a la millora i optimització dels resultats, ja sigui en moments puntuals per estacionalitat o per conveniència, tipus outsourcing, ja sigui en la gestió mensual de la campanya.

Si un anunciant treballa amb nosaltres serem el seu interlocutor amb Google, resoldrem els seus problemes, aplicarem millores i ens comprometrem a que les campanyes siguin rendibles. Sempre comptem amb el suport de l’equip d’agències a Google Dublín, per consultes puntuals però també per treballar en l’aplicació de bones pràctiques i millores en el sistema.

Treballar amb una agència no és car. De fet, el cost d’externalitzar la gestió es compensa fàcilment amb la millora de la rendibilitat de la campanya. A més, Google AdWords és un entorn en evolució constant i és necessari dedicar temps a canviar paràmetres i aplicar les novetats per a cada compte. Si l’anunciant treballa amb una agència podrà desentendre’s de la tasca de formar-se i aprendre les actualitzacions de l’eina, podent centrar-se en la web i en el seguiment de les oportunitats que li genera la campanya.

Què t’ofereix Polièdric com a agència AdWords?