CAMPANYES ADWORDS


Els nostres serveis d’Agència AdWords són integrals i comprenen la planificació, configuració, gestió i optimització de les teves campanyes.

No “facis” AdWords. Exigeix resultats.

Primera vegada a AdWords o
Nou Anunciant?

Si vols millorar la visibilitat de la teva web als cercadors i provar la teva primera campanya AdWords, Polièdric t’acompanya en l’estudi de paraules clau, selecció del pressupost òptim, creació d’anuncis, etc. Posa’t en mans expertes. Hem creat i gestionat centenars de campanyes AdWords des del 2005 quan vam aconseguir la nostra certificació com Agència AdWords.

Truca’ns ara al 93 817 57 40 i t’expliquem com funciona. Hem dissenyat paquets especials per a nous anunciants amb una inversió en campanyes des de 1.000€.

Si ja tens experiència o un compte actiu a Google AdWords…

    • Si ja has provat AdWords i creus que podries obtenir-ne molt més, o t’interessa estudiar els avantatges d’externalitzar la gestió de les teves campanyes AdWords, ens encantaria que et posessis en contacte amb nosaltres per tal que l’equip d’especialistes pugui avaluar els beneficis dels nostres serveis de gestió AdWords per campanyes de cerca, display, shopping o YouTube.
    • A més d’estudiar el teu cas de forma personalitzada, parlarem de tarifes. Polièdric pot treballar amb AdWords per resultats, sense riscos per tu.
    • Si prefereixes mantenir la gestió de PPC dins de l’empresa enlloc d’externalitzar la gestió, t’oferim els serveis de consultoria AdWords per ajudar-te a enfocar bé la teva estratègia AdWords i PPC.
    • Si vols seguir manejant la teva campanya directament, oferim diferents modalitats de Formació In Company per a empreses.

Consulta’ns per veure quines possibilitats s’adapten millor a les necessitats del teu negoci.