ANUNCIS BING ADS


Amb Bing Ads podem colocar anuncis a la cerca a Bing o Yahoo i els partners Yahoo Bing Network. Igual que amb Google Ads, triem les paraules i paguem només pels clics.

El millor complement

A l’actualitat, les campanyes de Bing Ads, encara que amb un abast d’usuaris menor, solen presentar un preu inferior al de les campanyes de Google AdWords, de manera que són un complement excel·lent a les anteriors. Tant si ets un anunciants de Google AdWords com si és la primera vegada que proves les campanyes de pagament per clic, Bing Ads és una opció interessant a considerar al teu pla de màrqueting digital.

Quins serveis oferim

Els nostres serveis de gestió de campanyes per a Bing Ads inclouen la configuració, gestió, redacció d’anuncis, el control de conversions i altres mètriques de campanya així com la optimització contínua.

Certificats

Bing Ads ha llençat un programa de certificació per a professionals. Nosaltres ja ens hem certificat com a professionals acreditats de Bing Ads per a oferir als nostres anunciants la màxima qualitat en totes les eines disponibles del mercat.

Bing Partner Badge