LINKEDIN


LinkedIn té a dia d’avui més de 150 milions d’usuaris. Aquesta xarxa social orientada a gent de negocis compta amb un nivell d’estudis mig de llicenciatura. El 37% té un postgrau i el 50% té poder de decisió a la seva empresa. Això converteix LinkedIn Ads en una gran oportunitat per arribar a un bast nombre de clients potencials qualificats.

Connecta amb perfils professionals.

El punt fort d’aquesta xarxa social és que permet segmentar per perfils professionals. És a dir, podem seleccionar empreses específiques per fer publicitat als seus treballadors i també podem dirigir els anuncis a llocs concrets, a professions específiques o als sectors d’activitat que més interessin, a més de poder segmentar per edat.

LinkedIn és la xarxa més especialitzada en el sector B2B.

Si els teus objectius són trobar nous clients per expandir el teu negoci, fer créixer la xarxa o promocionar els teus serveis i productes en perfils segmentats per professió; LinkedIn Ads et donarà molts bons resultats.

Quins serveis oferim

Gestionem campanyes a LinkedIn des de l’inici, incloent la redacció i configuració dels anuncis i el seu posterior anàlisi de rendiment.

A les campanyes de LinkedIn podràs triar entre els dos formats d’anunci:

  • Anuncis que inclouen text, imatges o vídeo per connectar amb clients en un entorn professional.
  • Contingut patrocinat, tant si és nou com existent, pe arribar a un públic més ampli.