YOUTUBE


YouTube t’ofereix la plataforma més lowcost i eficient per mostrar la teva marca a una audiència inmensa.

Tota la precisió en la segmentació,
tot el potencial del vídeo.

La gran segmentació de l’audiència, l’experiència de l’usuari (més implicat i receptiu a aquest tipus de publicitat), així com les característiques pròpies de la plataforma, fan de YouTube una ubicació ideal per a la inserció d’anuncis audiovisuals.

La publicitat a YouTube ens permet insertar anuncis gràfics i de text al costat del contingut que veurà l’usuari, però també podem publicar anuncis de vídeo, o el que és el mateix: “AdWords for Video“.

Aquest sistema funciona a través de l’anomenat Cost per Visualització (CPV), un model de pagament que permet, a dia d’avui, costos baixos i molt competitius a partir de 0,03€ per visualització.

L’anunciant només paga si l’usuari visualitza tot l’anunci o almenys arriba a visualitzar els 30 primers segons de reproducció, encara que tindrà la possibilitat d’ometre l’anunci al cap de 5 segons.

BRANDING Y RESPUESTA DIRECTA. TRUEVIEW.

  • TrueView in-stream
  • TrueView in-display

Quins són els avantatges de TrueView

  • Audiència segmentada i consumint contingut
  • No es paga pels anuncis que els usuarios salten per què no desitgen veure’ls.
  • Sense mínim d’inversió i màxim control del pressupost i de la gestió
  • Es poden fer servir les funcions de remàrqueting i reconectar amb audiències interessades
  • Reporting detallat amb informació dels videos on s’ha mostrat l’anunci

Els nostres serveis de gestió de campanyes a YouTube inclouen des de la configuració, gestió, l’optimització contínua, la producció de contingut audiovisual (a valorar) i el seguiment de conversions i altres mètriques de resposta directa.

Si disposes de peces audiovisuals dels teus productes i/o marca comercial, YouTube pot compelmentar les teves campanyes de televisió i d’altres mitjans de forma sorprenent. Aposta per YouTube i arribaràs al teu públic, per molt específic i particular que sigui.