SOBRE NOSALTRES


Ser més gran no implica ser millor, sino només ser més gran. Ho sabràs quan parlis amb nosaltres.
El nostre estil és molt honest.

No fem de tot

Experimentats i enfocats

Això ens agrada. Estem des de l’any 2000 promocionant projectes digitals. Hem tingut la sort de treballar amb un portfoli inmens de clients i projectes.

Estem orgullosos del nostre grau d’especialització i experiència amb la gestió de campanyes Adwords després de més de 15 anys. I encara que les eines i la tecnologia són part del nostre dia a dia, sabem que el nostre millor actiu és el talent i experiència del nostre equip de professionals certificats.

Triem els projectes tenint en compte el valor afegit que podem oferir, el que aporta al nostre equip, el que ens diverteix i ens ajuda a crèixer personal i professionalment.

Àgils, orientats a resultats

Entenem que la nostra responsabilitat és garantir que sempre tenim les millors recomanacions. Et dedicarem tot el temps que necessitis, i ens adaptem al màxim. Mai parlem “d’hores”. El client està per davant de tot. Sempre.

Cuidem els detalls, revisem constantment el que aconsellem a cada client, sense perdre mai de vista el que el cliente espera del projecte.

Creatius i Analítics a la vegada

Per què volem aportar valor a les interaccions amb l’usuari i crear
una experiència rellevant, la nostra proposta és la creativitat analítica
aplicada al màrqueting. Entenem la creativitat com un procés que ens permet, a partir de les dades, aconseguir la eficiència en les campanyes.

Per a nosaltres, aquesta visió equival a implicar-nos per a que les teves campanyes digitals siguin perfectes.

100% Transparents

Amb nosaltres pots tenir la relació que tu vulguis. No obliguem a contractes per temps ni exclusivitat. Creiem que aquesta és la manera més responsable i ètica d’oferir-te els nostres serveis.

La nostra filosofia és estranyament simple. Si fem una bona feina per a tu, no tindràs motius per a buscar una altra agència.