SOLUCIONS


Captació de Leads.

Tenim la fórmula perfecta per a ajudar-te a aconseguir clients. Els nostres serveis d’agència inclouen la gestió de campanyes en plataformes com Google Ads, YouTube, Facebook o Instagram.

CONFIGURACIÓ

pàgines de destí

A més de la creació i de la planificació de l’estratègia de les campanyes, és necessari avaluar les pàgines de destinació per a garantir una experiència idònia que condueixi a l’objectiu final, com un formulari o registre, una descàrrega, una subscripció, etc. T’ajudem a definir, revisar o dissenyar aquestes pàgines d’aterratge, posant especial èmfasi en el look&feel, la proposta de valor, el copy i les anomenades a l’acció.

medició de campanyes

Implementació de píxels de conversió i seguiment d’esdeveniments amb Google Tag Manager i/o objectius amb Google Analytics.

configuración campañas

Definició de l’estructura de campanyes i grups d’anuncis, estudi de paraules clau i segmentacions per a identificar els teus clients potencials.

listas de audiencias

Creació de llistes d’audiències úniques i combinades segons definició d’objectius perquè les puguis utilitzar en les teves campanyes.

GESTIÓ I SEGUIMENT

segmentació

Modificar o ajustar paraules clau, concordances, dispositius i ubicacions segons rendiment. Identificar nous patrons de cerca o excloure paraules o consultes per a les teves campanyes de cerca. Ajustar emplaçaments i audiències en campanyes de display.

posicions i tipus d’ofertes

Ajustar posicions i ofertes per a no perdre visibilitat o per a optimitzar el CPA.

anuncis

Crear i modificar anuncis i creativitats. Optimitzar el text dels anuncis i extensions.

OPTIMITZACIÓ

optimització de la conversió

Revisar i optimitzar la recollida de dades de conversió en cadascuna de les plataformes i en Google Analytics. Auditoria del tracking, configuracions, seguiment de KPIs, esdeveniments i conversions per a maximitzar les teves vendes al menor cost possible.

optimització de pressupostos

La rendibilitat marcarà la teva relació amb nosaltres. T’aconsellem sobre l’optimització del pressupost perquè obtinguis el millor ROAS possible de cadascuna de les accions.

optimització d’audiències

Supervisar i proposar noves llistes d’audiències segons campanyes i objectius. Ajustos d’ofertes i combinacions per a aconseguir impactar en el teu públic potencial.

creixement i millora contínua

Perquè puguis prendre millors decisions i identificar oportunitats perdudes et proposem millores de forma contínua. Sempre focalitzats en el creixement del teu negoci en l’entorn digital.

MONITORITZACIÓ

reporting

Informes a mesura perquè puguis avaluar el ROI. Sempre actualitzats de forma automàtica perquè tinguis la informació disponible quan vulguis.

suport

Tindràs atenció personalitzada per part d’un gestor certificat que s’ocuparà de la configuració, gestió, optimització i reporting del teu compte.

  • Cerca de Google i Bing Ads
  • Display
  • Remarketing
  • YouTube
  • Facebook&Instagram Ads
  • Anuncis de Gmail
  • Linkedin

I la creativitat

T’oferim suport en el disseny de peces creatives: bàners, landings, missatges… per a vendre la teva marca i convèncer als teus clients potencials que ets l’opció que estan buscant. La creativitat és el procés inacabable en el qual ens encanta estar, perquè és essencial i perquè marca la diferència. Si ens ocupem del disseny dels anuncis podem ser més flexibles, ràpids i precisos, així pots ocupar-te d’allò més important: la gestió del teu lloc web.

Menú